Авто-драйв

Про нас

Новини




09.11.2007

Франчайзингова пропозиція

Всеукраїнська Прокатна Компанія АВТО-Драйв постійно розширюється і за кількістю представництв значно випереджає інші прокатні мережі в Україні. Це стало можливим завдяки франчайзинговій програмі, яку ми розпочали у 2005 році. Запрошуємо Вас також взяти у ній участь і долучитись до розвитку прокатного ринку країни.

Пропозиція
Ми пропонуємо Вам розпочати свій новий бізнес по прокату автомобілів у Вашому місті на умовах франчайзингу. Ви отримаєте цікаву і перспективну справу та станете учасником об'єднання прокатних фірм, яке засноване на засадах партнерства і співпраці.
Надаємо розроблену технологію започаткування і ведення діяльності. Проводимо навчання власників, а також персоналу майбутньої прокатної станції, під час якого передаємо наш накопичений досвід, а також досвід іноземних компаній, що адаптований до українських умов (від стратегії розвитку окремо взятого представництва до забезпечення бланковою продукцією).
Супроводжуємо в процесі ведення діяльності: консультативна, інформаційна, рекламна підтримка, організація спільної безпеки, підтримка Вашого автопарку та організація надання клієнтам послуг, які можливі лише в мережі.

Умови
Вступний внесок – 2 000 $
Сервісна плата 65 $/міс.
Необхідний стартовий капітал – від 15 000 $
Готовність дотримування стандартів і здійснення рекламної діяльності у регіоні.

Вимоги до партнерів
Шукаємо осіб, які хочуть заробляти, отримуючи задоволення від улюбленої справи, а також зробити прокат автомобілів основним бізнес-проектом свого життя.
Пріоритетні регіони: Луганськ, Одеса, Бориспіль, Суми, Чернігів, Кременчук, Кривий Ріг або інші міста, що налічують не менше 150 тис. мешканців і/або володіють додатковими ресурсами (регіональний комерційний, промисловий чи рекреаційний центр, курорт тощо).

Контакти
Щоб отримати більше інформації, звертайтесь:
79019, м. Львів, вул. Липинського, 36
+38 (097) 296-39-97
hapanovych@autodrive.ua