Авто-драйв

Про нас

Новини




02.07.2015

Криза в Греції та прокат автомобілів

Не дивлячись на серйозну економічну кризу в Греції, країна і далі приймає велику кількість туристів. Путівки сюди залишаються дешевшими чим, скажімо, в Туреччину чи Єгипет. Щоправда, багато приїжджих скаржаться, що не скрізь приймають платіжні картки, а у зв'язку із закриттям банків складно зняти готівку. Надходить інформація про факти проблем з бронюванням готелів.

Прокати автомобілів в Греції надають послуги в звичному режимі

 

Що стосується прокату автомобілів, основні оператори автопрокату працюють у штатному режимі і в більшості приймають оплату як готівкою, так і платежі з карт. В окремих випадках, клієнтів просили розплатитися готівкою. Але мандрівники можуть зіткнутися з іншою досить несподіваною як для європейської країни трудністю - відсутністю палива на заправках. За повідомленнями у ЗМІ, бензин на початок липня закінчився в більшості заправок на Криті і деяких містах материкової частини Греції.

Якщо ви все ж запланували поїздку до Греції і вас не лякають можливі труднощі, туроператори рекомендують взяти більше готівкових коштів, ніж планувалося раніше і стежити за розвитком подій.