Авто-драйв

Про нас

Новини




31.03.2008

Спільна дисконтна програма мережі АВТО-Драйв та Страхової компанії "Універсальна"

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» та Всеукраїнська прокатна компанія АВТО-Драйв запроваджують нову спільну дисконтну програму «АВТО-Драйв - Універсальна».

З 1 квітня власники полісів страхування АВТОКАСКО або ОЦВ компанії «Універсальна» матимуть змогу користуватися прокатом автомобілів компанії АВТО-Драйв з 10% знижкою. Кожен, хто стане страхувальником «Універсальної» за вказаними полісами з 1 квітня 2008 року, отримає дисконтну картку разом із полісом.

10% знижка на прокат автомобілів АВТО-Драйву дійсна також і за відсутності дисконтної картки - у випадку пред’явлення діючого полісу від «Універсальної».

Знижка нараховується від діючих тарифів кожного представництва прокатної мережі, розміщених на цьому сайті, розповсюджується лише на послугу прокату і не розповсюджується на додаткові послуги.

Отримати дисконтну картку можна з 1 квітня до 30 вересня 2008 року в офісах страхової компанії «Універсальна» у 17 містах: Вінниця, Житомир, Київ, Львів, Тернопіль, Чернівці, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницький, Херсон, Ужгород, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Миколаїв, Севастополь, Черкаси, Донецьк.

Термін дії картки – до 31 грудня 2008 року.

Додаткову інформацію про програму можна отримати: за телефоном 8 032 294-89-94 або за телефоном цілодобової служби підтримки страхової компанії «Універсальна»: 8 800 500 38 10 (безкоштовно по всій території України зі стаціонарних телефонів).

Вигляд дисконтної картки «АВТО-Драйв - Універсальна»