Авто-драйв

Про нас

Новини




23.02.2008

Відкриття прокатної станції в Ужгороді

1 лютого 2008р. офіційна дата відкриття представництва компанії АВТО-Драйв® у м. Ужгород. Це перша і на даний момент єдина автопрокатна фірма на Закарпатті. Напередодні 31 січня з цієї нагоди відбулася пресконференція, організована Ужгородським прес-клубом реформ, за участю кореспондентів близько шести закарпатських газет, ряду електронних інформаційних видань та місцевого телебачення. Мета заходу – ознайомити громадськість з появою нового виду послуг у регіоні.

Ідея організації прокату автомобілів у рідному місті виникла в директора закарпатського представництва АВТО-Драйв® Володимира Яворського під час приїзду іноземних гостей. Виявилося, що фірми, які могли б орендувати автомобіль в області відсутні. Тож скориставшись франчайзинговою програмою компанії АВТО-Драйв® пан Володимир став власником нового бізнесу і першопрохідцем автопрокатного ринку в регіоні.

Старт відбувся успішно. Зацікавленість послугою висока. Вже зараз пропонується доставка прокатних авто до прикордонних переходів: залізничного вокзалу та автопереходу “Тиса” в м. Чоп, автопереходу в м. Ужгороді; доставка автомобілів до санаторіїв і баз відпочинку, можливість оформлення документів безпосередньо в санаторіях та готелях. Планується відкриття офісу в Мукачево.
Контактну інформацію представництва Ви можете знайти тут.